Vecākiem

TIKŠANĀS 24.februārī

Krāslavas Varavīksnes vidusskolas direktore aicina savu skolēnu vecākus uz satikšanos 2022.gada 24.februārī plkst. 18.00 tiešsaistē platformā Google meet .

Sarunāsimies par jautājumiem, kas šobrīd skolā ir aktuāli: diagnosticējošie darbi 3.un 6.klasēs, centralizētie eksāmeni 12.klasēs, eksāmeni 9.klasēs , skolas iekšējās kārtības noteikumiem, vecāku un skolotāju sadarbību u.c. jautājumiem.

Saite uz pieslēgšanos ir nosūtīta E-klases pastā.

Skolas direktore

TIKŠANĀS 10.decembrī

Krāslavas Varavīksnes vidusskolas direktore aicina savu skolēnu vecākus uz satikšanos 2021.gada 10.decembrī plkst. 18.00 tiešsaistē platformā Google meet .

Sarunāsimies par jautājumiem, kas šobrīd skolā ir kļuvuši aktuāli: testēšanu ,skolas vērtēšanas kārtību, skolas iekšējās kārtības noteikumiem, vecāku un skolotāju sadarbību u.c. jautājumiem.

Saite uz pieslēgšanos ir nosūtīta E-klases pastā.


Skolas direktore

Tikšanās 16. novembrī

Krāslavas Varavīksnes vidusskolas direktore aicina savu skolēnu vecākus uz satikšanos 2021.gada 16.novembrī plkst. 18.00 tiešsaistē platformā Google meet .

Sarunāsimies par jautājumiem, kas šobrīd skolā ir kļuvuši aktuāli: testēšanu ,skolas vērtēšanas kārtību, skolas iekšējās kārtības noteikumiem, vecāku un skolotāju sadarbību u.c. jautājumiem.

Saite uz pieslēgšanos ir nosūtīta E-klases pastā.

Uz tikšanos virtuāli Krāslavas Varavīksnes vidusskolā!

Skolotājs ir personība nodarbības turpinās

Šoreiz sarunu vakars lekcijas formātā notiks 24. novembrī plkst. 15.30. Komunikācijas speciālists, “Draugiem Group” runasvīrs Jānis Palkavnieks lekciju par komunikāciju mūsdienās viņš vadīs 24. novembrī. To varēs vērot “Ziedoņa klases” Facebook LIVE (https://fb.me/e/OcxzAeoI), kā arī pēc tam noskatīties to ierakstā.

Jānis Palkavnieks par lekciju saka šādi: "Kas ir sabiedriskās attiecības? Vienkārši - attiecības ar sabiedrību. Kad mēs augām, tad tā nebija? Bija. Un tagad viss ir tieši tāpat tikai savādāk. Lekcijā dalīšos pieredzē kā runāt ar citu paaudzi un kā viņos ieklausīties."


Aicinām Jūs uz bezmaksas vebinārs vecākiem “KĀ MOTIVĒT BĒRNU MĀCĪTIES?” 14.septembris, plkst.18:30 – 20:00

“Kā motivēt bērnu mācīties?”, “Kā bērnu ieinteresēt, kad pietrūkst pašorganizācijas un pašmotivācijas konkrētākiem mērķiem?”, “Ir prieks, tomēr tik grūti atgriezties pie klātienes darba un ritma!”, “Bērnam pietrūkst atbildības!” , “Mums līdz tai pašvadītajai mācīšanās prasmei vēl ļoti tālu..”, “Viņš netiek ar sevi galā… Pats kreņķējas, ka neizdara, un turpina nedarīt…” – vai arī Jums šie jautājumi un šīs situācijas ir aktuālas?

Ja jā, tad mēs, Kristīne Zaksa, koučs izglītības vadībā, un Kadrija Beirote, sākumskolas skolotāja un NLP praktiķe, aicinām Jūs uz bezmaksas vebināru vecākiem:

“Kā motivēt bērnu mācīties?”

14.septembrī, plkst. 18:30 – 20:00, Zoom platformā.

Vairāk informācijas un reģistrācija šeit: https://ej.uz/berniem2021

Vebinārā izrunāsim:

· 5 dimensijas, kam nepieciešams pievērst uzmanību bērna attīstības un mācīšanās procesā

· Mērķu nozīme motivācijas celšanā

· Jautājumi, kas ved uz mērķi

· Vērtību apzināšanās un motivācija

· Šķēršli ceļā uz mērķi – kāpēc bērns nedara to, kas patiešām ir svarīgi

· Kā motivēt bērnu sasniegt vairāk?

Vebināra laikā pastāstīsim arī par 6 vebināru ciklu vecākiem "Kā palīdzēt bērnam kļūt pašorganizētam?", kuru jau ir apguvušas 4 vecāku grupas.

Pastāstīsim par rezultātiem, programmas papildinājumiem un iespēju pievienoties vebināriem jau no 21.septembra.

Piesakieties bezmaksas vebināram šeit: https://ej.uz/berniem2021